Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Робоча нарада з питань опрацювання звернень громадян, які надійшли до Дніпровської райдержадміністрації через КБУ «Контактний центр міста Києва»

Опубліковано 10 грудня 2021 року о 12:52
фото

Сьогодні, 10 грудня, в приміщені Дніпровської райдержадміністрації відбулася робоча нарада з питаньопрацювання звернень громадян, які надходили до КБУ «Контактний центр міста Києва» та розглядалися Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією.

До обговорення долучилися голова Дніпровського району Ігор Щербак, директор комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» Лариса Магалова, керівники районних управлінь житлово-комунального господарства та освіти, відділів моніторингу звернень, організаційного забезпечення діяльності голови та контролю за благоустроєм, комунальних підприємств "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва", «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» та по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва.

Ларисою Магаловою була наведена статистично-аналітична інформація по зверненням громадян до Дніпровської райдержадміністрації в розрізі структурних підрозділів, динаміка зміни місць у рейтинговій оцінці у 2021 році в порівнянні з аналогічним періодом 2020 року, розглянута проблематика опрацювання звернень, а саме: проаналізовано фотофіксація порушених проблем, неналежні листи-відповіді тощо. Окрім цього, йшлося про досягнення, які протягом року були забезпечені відповідними підрозділами райдержадміністрації по проблемним питанням, з якими зверталися мешканці, обговорили шляхи покращення рівня виконавської дисципліни розгляду звернень громадян.

Наприкінці наради Лариса Магалова відмітила в цілому хорошу роботу райдержадміністрації у напрямку опрацювання звернень громадян. Ігор Щербак, в свою чергу, запевнив, що цей напрямок роботи знаходиться на особистому контролі керівництва району.

 

10 грудня в приміщені Дніпровської райдержадміністрації відбулася робоча нарада з питаньопрацювання звернень громадян,які надійшли до Дніпровської райдержадміністрації через КБУ «Контактний центр міста Києва»

 Представники бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» презентували  статистично-аналітичну інформацію по зверненням громадян до Дніпровської райдержадміністрації в розрізі структурних підрозділів

 Заступник директора КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва" О. Соломка долучився до обговорення проблемних питань за напрямком роботи підприємства

 

 Перший заступник директора КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району  М. Чайка долучився до обговорення проблемних питань за напрямком роботи підприємства

 Ігор Щербак  відмітив, що цей напрямок роботи знаходиться на особистому контролі керівництва району

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux