Головна  →  Новини  →  29 грудня 2021

572 комунальника та 47 одиниць спецтехніки прибирають район від снігу

572 комунальника та 47 одиниць спецтехніки прибирають район від снігу

З ночі співробітники комунальних підприємств району прибирають балансові території від снігу. Станом на 07:00 год ранку 572 комунальника та 47 одиниць снігоприбиральної спецтехніки залучено до прибирання.

Комунальники обробляють протиожеледними метаріалами зупинки громадського транспорту та підходи до них, дороги та тротуари, міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, парки та сквери. Наразі використано 57 т солі, 92 т піщано-соляної суміші та 6 т фракційних матеріалів.

472 працівника Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» прибирають прибудинкові території, внутрішньоквартальні та міжквартальні проїзди.

Районні озеленювачі виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до зупинок громадського транспорту та до станцій метрополітену.

Автодорожники Дніпровського району виконують роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту. З метою недопущення утворення ожеледиці та снiгових накатiв на дорогах Дніпровського району працюють 40 одиниць спецтехніки підприємства.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку