Головна  →  Новини  →  17 січня 2022

600 комунальників та 46 одиниць спецтехніки залучені до прибирання району від снігу

600 комунальників та 46 одиниць спецтехніки залучені до прибирання району від снігу

Працівники комунальних служб району продовжують прибирати ліквідовувати наслідки негоди. Станом на 7:00 год ранку до робіт було залучено 600 співробітників комунальних підприємств та 46 одиниць снігоприбиральної спецтехніки. Триває обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, прибудинкових територій, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту. Наразі використано 64 солі та 37,5 т піщано-соляної суміші.

Автодорожники Дніпровського району розчищають та обробляють протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу, тротуари та зупинки громадського транспорту.

Міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, а також прибудинкові території прибирають 474 співробітника Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва».

85 працівників та 2 одиниці спецтехніки районного зеленбуду прибирають сніг у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метрополітену.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку