Головна  →  Новини  →  18 січня 2022

638 співробітників комунальних служб та 80 одиниць спецтехніки з ночі прибирають район від снігу

638 співробітників комунальних служб та 80 одиниць спецтехніки з ночі прибирають район від снігу

За дорученням голови Дніпровського району Ігоря Щербака з ночі 638 працівників комунальних служб, 59 одиниць снігоприбиральної спецтехніки та 21 одиниця малогабаритної техніки. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій, міжквартальних проїздів тощо. Наразі використано 141,6 т солі, 103 т піщано-соляної суміші та 24 т ропи.

Міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, а також прибудинкові території в посиленому режимі прибирають 473 співробітника Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». До робіт з прибирання снігу задіяно 21 одиницю малогабаритної спецтехніки.

Районні озеленювачі прибирають сніг у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до зупинок громадського транспорту та до станцій метро. До проведення робіт залучено 115 осіб та 9 од. спецтехніки.

Автодорожники Дніпровського району розчищають та обробляють протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу, тротуари та зупинки громадського транспорту. Першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність району та міста в цілому.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку