Головна  →  Новини  →  16 лютого 2022

В Дніпровському районі відзначили День єднання

В Дніпровському районі відзначили День єднання

#UAразом

Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2022 року №53/2022 та з метою консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість 16 лютого 2022 року оголошено Днем єднання.

Дніпровський район долучився до відзначення Дня єднання, взявши участь у флешмобі Єднання «UAразом», ініційованого Департаментом освіти і науки КМДА. Біля будівлі Дніпровської районної державної адміністрації освітяни району та держслужбовці районної адміністрації на чолі з т.в.о. голови РДА Павлом Бабієм, взявши у руки жовто-блакитні прапорці, кульки та стрічки, створили «живий» ланцюг, як символ нашої єдності.

Також у спільному виконанні пролунав Державний гімн України та було урочисто піднято Державний прапор України.

Окремо зазначимо, що у закладах освіти  цього дня проводяться тематичні різноформатні заходи з використанням національної символіки, із залученням учасників АТО/ООС, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб, представників громадських організацій тощо.

Заклади бібліотечної системи району також організували тематичні заходи для своїх відвідувачів, долучившись таким чином до відзначення Дня єднання.

Єднаймося! Наша сила в єдності!

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку