Головна  →  Новини  →  22 лютого 2022

На промисловому підприємстві ТОВ «Евотек. Інк.» поінформували про набір до лав Територіальної оборони Дніпровського району

На промисловому підприємстві ТОВ «Евотек. Інк.» поінформували про набір до лав Територіальної оборони Дніпровського району

22 лютого працівникам ТОВ «Евотек. Інк.» (після реорганізації ПАТ «Укрпластик») розповіли про набір до лав Територіальної оборони для проходження служби за контрактом. До зустрічі та обговорення питання Територіальної оборони у Дніпровському районі столиці долучилися заступник голови Дніпровської РДА Алла Загородня, завідувач сектору з питань мобілізаційної роботи райдержадміністрації Михайло Кононенко, начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації Григорій Лобач, представник 128 батальйону Територіальної оборони Дніпровського району Ігор Жигір за безпосередньої участі керівника підприємства Ігоря Лузана.

Співробітників підприємства проінформували про особливості проходження служби за контрактом в Територіальній обороні, перелік необхідних документів для заключення контракту на проходження на військової служби, обов’язки які будуть виконувати військові Тероборони.

«Територіальна оборона ґрунтується на принципах територіальності, масовості, мінімального часу на розгортання та приведення підрозділів територіальної оборони у готовність до дій, єдиноначальності, централізації управління та децентралізації і контрольованої автономності застосування сил і засобів територіальної оборони, активності, рішучості та безперервності ведення територіальної оборони, наполегливості у досягненні мети територіальної оборони, узгодженого, спільного застосування сил і засобів, залучених до ведення територіальної оборони, безперервності взаємодії сил і засобів територіальної оборони, всебічного врахування і повного використання моральних та психологічних факторів», - відмітив представник ТрО.

Зазначимо, що ветерани, військовозобов’язані запасу, військовослужбовці та громадяни котрі мають бажання долучитися до батальйону Територіальної оборони Дніпровського району пройдуть спеціальну підготовку з професійними інструкторами з таких напрямків як: орієнтування на місцевості, тактика, інженерна підготовка, тактична медицина, вивчення сучасних зразків озброєння, поводження в надзвичайних ситуаціях, заняття з бойової підготовки тощо.

Також для учасників зустрічі провели екскурсію до міні-музею воїнам АТО, який створено на території підприємства. Зазначимо, що 33 працівника ПАТ «Укрпластик» безпосередньо брали участь в антитерористичній операції в зоні АТО/ООС.

Детальну інформацію щодо долучення до територіальної оборони Дніпровського району можна отримати за телефонами:

  • (068) 544-08-80 Олександр Борисович;
  • (098) 561-47-74 Олександр Олексійович;
  • (050) 643-69-68 черговий батальйону територіальної оборони (цілодобово);
  • (044) 290-44-52 черговий Дніпровського РТЦК та СП (цілодобово).

Адреса батальйону територіальної оборони Дніпровського району (Дніпровський РТЦК та СП): м. Київ, вул. Юрія Поправки, 14А.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку