Головна  →  Новини  →  22 лютого 2022

Керівництво Дніпровської райдержадміністрації перевірило стан укриття підприємства ТОВ «Евотек. Інк.»

Керівництво Дніпровської райдержадміністрації перевірило стан укриття підприємства ТОВ «Евотек. Інк.»

22 лютого керівництво Дніпровської райдержадміністрації відвідало підприємство ТОВ «Евотек. Інк.» (після реорганізації ПАТ «Укрпластик») та провело перевірку стану об’єкту цивільного захисту населення - найпростішого укриття на території підприємства. До інспектування об’єкту долучилися заступник голови Дніпровської РДА Алла Загородня, завідувач сектору з питань мобілізаційної роботи райдержадміністрації Михайло Кононенко, начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації Григорій Лобач.

Про готовність укриття та технічний стан підвального приміщення поінформував присутніх начальник відділу пожежної та техногенної безпеки ТОВ «Евотек. Інк.» Олександр Ткаченко.

На території підприємства ТОВ «Евотек. Інк.» розміщено об’єкт цивільного захисту населення - найпростіше укриття, яке розраховано на перебування одночасно до 300 осіб. На підприємстві наявні покажчики руху до укриття, інформаційні таблички.

На стендах у коридорах підвального приміщення розміщено інформаційні матеріали щодо дій при надзвичайних ситуаціях. Приміщення забезпечені засобами пожежогасіння.

Пiдвaльне приміщення (укриття) підприємства пpивeдeно в нaлeжний caнiтapний cтaн: cуxi кімнати та коридори; облаштовано спальні місця та приміщення для роботи штабу; системи водопостачання, каналізування, вентиляції та комунікації у зaдoвiльнoму технічному cтaнi.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку