Головна  →  Анонси подій  →  12 квітня 2022

У Києві 14 квітня відбудеться загальноміська толока

У Києві 14 квітня відбудеться загальноміська толока

У четвер, 14 квітня, о 10:00 у столиці розпочнеться загальноміська толока, приурочена до Дня довкілля. У цей день комунальники столиці здійснюватимуть прибирання території, висадження дерев та кущів. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА.

Кияни також можуть долучитися до організованих толок в одній з визначених локацій.

«Київ – це місто, на яке зараз без перебільшення дивиться увесь світ. Під час толоки ми хочемо продемонструвати єдність не тільки у питаннях оборони країни, але і у наведенні ладу у нашому улюбленому місті», – зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

Організовані толоки проходитимуть у всіх десяти районах Києва на 16 локаціях. За кожною з них буде закріплена відповідальна особа, яка допоможе з деталями. Учасники будуть забезпечені необхідним інвентарем та рукавичками.

У Дніпровському районі толока проходитиме у парку культури та відпочинку "Перемога" (бульвар Перова, 2), де відбудеться вигрібання листя, прибирання території та висадження дерев. Відповідальна особа - Мар'яна Леонідова (098) 918-87-68.

За інформацією: kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку