Головна  →  Новини  →  13 травня 2022

У парку «Перемога» запустили в роботу оновлений центральний фонтан

У парку «Перемога» запустили в роботу оновлений центральний фонтан

Сьогодні зранку у парку культури та відпочинку «Перемога» запустили в роботу оновлений центральний фонтан. Протягом останніх трьох років з технічних причин улюблений дніпровчанами та гостями району водограй не працював.

Тепер же завдяки підтримці та сприянню народного депутата Верховної Ради України Сергія Швеця, т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія та директора районного Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Євгена Ковшуна фонтан на центральній алеї парку відремонтовано.

Роботи з капітального ремонту провели в межах виділеної державної субвенції. На прохання Дніпровської райдержадміністрації посприяти відновленню його роботи відгукнувся депутат Верховної Ради України Сергій Швець, - за його підтримки і сприяння було виділено субвенцію з державного бюджету.

Отже, відтепер прогулянки стануть приємнішими, а відпочинок під час літньої спеки комфортнішим. Запрошуємо до парку бажаючих насолодитися тендітним танком водяних струменів водограю. Все буде Україна!

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку