Головна  →  Новини  →  18 травня 2022

Меморандум про співпрацю підписали Дніпровська РДА та та Благодійна організація «Благодійний фонд Милосердя та Здоров’я»

Меморандум про співпрацю підписали Дніпровська РДА та та Благодійна організація «Благодійний фонд Милосердя та Здоров’я»

В нелегких реаліях сьогодення особливе значення має об'єднання зусиль заради досягнення спільної мети, наша згуртованість та єдність.

Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація та Благодійна організація «Благодійний фонд Милосердя та Здоров’я» підписали меморандум про співпрацю. Зі сторони Дніпровської РДА документ підписав т.в.о. голови райдержадміністрації Павло Бабій, а зі сторони благодійної організації – голова правління благодійного фонду Олександр Яцина.

Відповідно до тексту документа сторони домовились про співпрацющодо безоплатної допомоги населенню, медичним закладам (установам), у т.ч. військовим госпіталям та військовослужбовцям.

Також меморандумом передбачена спільна діяльність, що спрямована на популяризацію благодійництва у сфері медицини шляхом заохочення до співпраці благодійників, меценатів та спонсорів, а також обмін досвідом у межах відповідних функцій і повноважень.

В документі визначено і напрями подальшого співробітництва. Серед яких організація та проведення спільних заходів і проєктів з питань, що відповідають меті Меморандуму.

Наприкінці зустрічі сторони обговорили подальші кроки співпраці та обмінялись думками щодо організації та реалізації спільних заходів.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики 

Перейти до спискуВерсiя для друку