Головна  →  Новини  →  23 травня 2022

Комунальники промили системи центрального опалення в будинках на бульв. Перова, 9б, 9в, вул. П. Запорожця, 10, вул. Миропільській, 37в

Комунальники промили системи центрального опалення в будинках на бульв. Перова, 9б, 9в, вул. П. Запорожця, 10, вул. Миропільській, 37в

Сьогодні працівники КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду», дбаючи про благоустрій та належний санітарний стан прибудинкових територій, прибирали сміття, підрізали кущі, подрібнювали гілля, проводили санітарну обрізку дерев, викошували газонну траву тощо.

Також комунальники ліквідовують наслідки учорашнього буревію. Наразі прибрано повалені дерева та гілля на бульв. Верховної Ради, 22а. З територій по вул. Райдужній, 11а, 13в, 21а вивезли колоди розпиляних дерев.

Продовжуються роботи з вивезення великогабаритних відходів (ВГВ) з прибудинкових територій та зелених зон. 23 травня ВГВ вивезено за адресами: Дніпровська набережна, 3, вул. І. Миколайчука, 5. Біля будинку по вул. Райдужній, 2 зібрано та вивезено залишки бетону.

Комунальники виконують роботи з підготовки житлового фонду до опалювального сезону 2022-2023 років. Наразі проведено промивання систем центрального опалення (ЦО) житлових будинків за адресами: бульв. Перова, 9б, 9в, вул. П. Запорожця, 10, вул. Миропільська, 37в.

Окрім того, прибрано приміщення рамок управління систем ЦО на бульв. Перова, 9в, вул. Райдужній, 55, 57.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку