Головна  →  Новини  →  6 червня 2022

Соціальні робітники районного Терцентру продовжують надавати допомогу своїм підопічним та внутрішньо переміщеним особам

Соціальні робітники районного Терцентру продовжують надавати допомогу своїм підопічним та внутрішньо переміщеним особам

Соціальні працівники районного Територіального центру соціального обслуговування продовжують надавати допомогу не тільки своїм підопічним, а й людям, які тікаючи від жахіть війни, знайшли прихисток у Дніпровському районі столиці. Так за минулий тиждень 610 внутрішньо переміщених осіб отримали продуктові набори. Також додатково до набору була видано: 2151 кг картоплі, 1988 літрів молока, 818 шт. сиру, 328 банки тушонки та 282 шт. ковбаси.    

399 осіб отримали одяг, подушки, постільну білизну, ковдри. Дітки забезпечувались дитячим харчуванням, пелюшками та одягом. Було видано два дитячих візочка.

Окрім цього, соціальні робітники Терцентру надали соціальні послуги вдома 1130 одиноким пенсіонерам. Було доставлено  600 гарячих обідів, а багатодітні родини, які перебувають на обліку, в яких виховується біля 100 дітей, отримали  яблука, дитяче молоко, сир та згущене молоко.

Робота триває! Наша сила у єдності і підтримці один одного!

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку