Головна  →  Новини  →  4 липня 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем Національної поліції України

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем Національної поліції України

Шановні працівники поліції! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!

Пов’язавши своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою, ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві. Сьогодні ви також гідно берете участь у відсічі російської збройної агресії проти нашої країни, захищаєте територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.

Шана вам і повага за незламність, чесність, порядність і професіоналізм у справі служіння суспільству й громадянам України щодо забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує! Щира подяка вам за службу, вірність Присязі та відданість українському народові!

Сердечно бажаю вам успіхів у професійній діяльності, зокрема у подальшій боротьбі із злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої країни. Щиро зичу усім поліцейським, службовцям та ветеранам Національної поліції України міцного здоров'я, родинного благополуччя та невичерпної життєвої енергії! Миру всім нам та нашій країні!

Слава Україні! Героям  Слава!

 

З повагою

т.в.о. голови Дніпровської

районної в місті Києві державної адміністрації                                      Павло Бабій

Перейти до спискуВерсiя для друку