Головна  →  Новини  →  12 липня 2022

Комунальники прочистили зливоприймачі по вул. А. Навої, 57, 59, вул. Воскресенській, 11, бульв. Перова, 16

Комунальники прочистили зливоприймачі по вул. А. Навої, 57, 59, вул. Воскресенській, 11, бульв. Перова, 16

Літні зливи приносять не лише прохолоду, але й деякі проблеми – після особливо сильних дощів утворюються незначні підтоплення вулиць. Забезпечення належного функціонування дощової каналізації – один з напрямків роботи КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району». Так, сьогодні зранку комунальники здійснили повний комплекс робіт з прочищення зливоприймачів по вул. Алішера Навої, 57, 59, вул. Воскресенській, 11 та бульв. Перова, 16.

Відмітимо, що очищення зливоприймачів та оглядових колодязів виконується як планово та і за відповідним зверненням громадян.

Турбуючись про благоустрій та естетичний вигляд прибудинкових територій, комунальники пофарбували дерев’яну огорожу по вул. Райдужній, 4, пропололи клумби по вул. Райдужній, 3Б та вивезли ВГВ з території по вул. Остафія Дашкевича, 2Б.

А на дитячі майданчики по вул. Алматинській, 64А, 107/2, 109А, вул. Марганецькій, 22, 26 завезли пісок.

Кожного дня, починаючи із самого ранку, наші комунальники підмітають прибудинкові території та доріжки, вигрібають сміття та опале листя з зелених зон, проводять санітарну обрізку дерев та подрібнення гілля, наводять лад у під’їздах тощо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку