Головна  →  Новини  →  22 липня 2022

Відбулася робоча зустріч т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з керівниками закладів освіти району

Відбулася робоча зустріч т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з керівниками закладів освіти району

В Україні в ході підготовки до навчального процесу в умовах війни триває перевірка закладів освіти на наявність укриттів.

Сьогодні відбулася робоча зустріч т.в.о. голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Павла Бабія з керівниками закладів освіти району. Разом у форматі «вільного мікрофону» мали можливість детально обговорити безпекові аспекти підготовки до нового навчального року. Сьогодні головне завдання керівника – підготувати заклад освіти до роботи в умовах воєнного часу.

Павло Миколайович зазначив, що особисто проінспектує хід підготовки укриттів у школах та садочках.

Попередньо робочою комісією уже проведено обстеження приміщень укриттів, які можуть бути використані для захисту учнів та вчителів. У закладах, де немає власних укриттів, керівники закладів укладають угоди з підприємствами та організаціями, які розташовані поруч зі школами та мають укриття, які можна буде використовувати для убезпечення дітей під час повітряних тривог.

Кожен керівник повною мірою розуміє свою відповідальність та докладає усіх зусиль, щоб з 1 вересня наші діти навчались в безпечних умовах!

За інформацією управління освіти Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку