Головна  →  Новини  →  5 серпня 2022

Відбувся робочий візит т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія на промислове підприємство ТОВ «ЕВОТЕК.ІНК.»

Відбувся робочий візит т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія на промислове підприємство ТОВ «ЕВОТЕК.ІНК.»

Сьогодні, 05 серпня, т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій з робочим візитом завітав на підприємство ТОВ «ЕВОТЕК.ІНК.». До робочої зустрічі з керівництвом промислового підприємства долучилися керівники Філії «Дарницький вагоноремонтний завод» АТ «Укрзалізниця» та відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА.

Мета візиту – ознайомлення з роботою підприємства в умовах воєнного стану та координація дій подальшої співпраці у допомозі Філії «Дарницький вагоноремонтний завод» АТ «Укрзалізниця» в якнайшвидшому усуненні наслідків руйнувань виробничої території після ворожого ракетного обстрілу.

За зверненням Дніпровської райдержадміністрації керівництво компанії вже долучилось до допомоги Філії «Дарницький вагоноремонтний завод» АТ «Укрзалізниця». Для подолання наслідків надзвичайної ситуації підприємство невідкладно на безкоштовній основі надало Філії поліетиленову плівку для закриття прорізів віконних отворів, укриття обладнання тощо. У планах - виділити ще додаткову кількість плівки.

Також слід відмітити, що в період воєнного стану підприємство безкоштовно надавало поліетиленову плівку для облаштування укріплень на території лівобережжя столиці. Окрім цього підприємство опікується членами трудового колективу, які наразі перебувають у лавах Збройних Сил України, - їм виплачується грошова допомога від підприємства.

В цілому, незважаючи на економічні труднощі в умовах воєнного стану, за підсумками роботи у І півріччі поточного року ТОВ «ЕВОТЕК.ІНК.» увійшло до групи підприємств району, які збільшили випуск і реалізацію промислової продукції і зберегли робочі місця. Підприємство також частину виробленої продукції реалізувало на експорт у Молдову, Литву, Латвію, Угорщину та інші країни. Не зупиняючись на досягнутому, на підприємстві працюють над реалізацією проєкту з виготовлення біорозкладних матеріалів.

Зазначені досягнення підприємства відбулись завдяки ефективним управлінським вмінням засновників товариства, команди менеджерів, трудовому колективу. Т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій під час візиту вручив Подяку директору підприємства Ігорю Лузану, відзначивши його особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Дніпровського району столиці в умовах воєнного стану.

Довідково.

ТОВ «ЕВОТЕК.ІНК.» спеціалізується на виробництві гнучких пакувальних матеріалів, які використовуються у харчовій, косметичній, фармацевтичній галузях. Підприємство посідає одне з провідних місць у промисловому комплексі столиці, а також Дніпровського району.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку