Головна  →  Новини  →  6 вересня 2022

Керівництво Дніпровської РДА привітало підприємців району з професійним святом

Керівництво Дніпровської РДА привітало підприємців району з професійним святом

Сьогодні, з нагоди відзначення Дня підприємця, в приміщені Дніпровської райдержадміністрації привітали представників малого і середнього бізнесу району.

Т.в.о. голови Дніпровської РДА Павло Бабій вручив відзнаки Київського міського голови та Дніпровської райдержадміністрації 9 представникам бізнесу «За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва та з нагоди Дня підприємця». Також слід зазначити, що двоє представників бізнесу Дніпровського району було нагороджено Подяками Київського міського голови Віталія Кличка.

«У наш час професію підприємця обирають сильні, ініціативні та енергійні люди. Ви робите надважливу справу для міста та району – створюєте робочі місця, ваші підприємства реалізують товари і послуги для нас споживачів, а деякі з них експортують за кордон.

І сьогодні, в часи воєнного лихоліття, ви знову проявляєте активну життєву позицію, на передовій – зі зброєю в руках, у лавах волонтерського руху чи на своєму місці, у ці непрості часи, своєю працею забезпечуєте економічне зростання країни», - відзначив Павло Бабій.

Начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації Григорій Лобач представив кожного номінанта і презентував їх досягнення.

Підприємців району також привітали депутат Київської міської ради Олена Овраменко, голова Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій району Дніпровського району Андрій Андрікевич та голова Громадської ради при Дніпровській РДА Анатолій Павленко.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку