Головна  →  Новини  →  17 вересня 2022

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем рятівника

Привітання т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з Днем рятівника

17 вересня своє професійне свято відзначають українські рятувальники -  люди однієї з найвідповідальніших, найнебезпечніших та водночас найпочесніших професій.

У цей день ми віддаємо особливу шану мужнім рятівникам, які у мирні часи з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. І сьогодні, у часи воєнного лихоліття, щодня ризикуючи власним життям, ліквідовують наслідки ворожих обстрілів, розміновують території, відновлюють населені пункти та інфраструктуру, надають допомогу мирному населенню. Щира вдячність усім вам!

Воєнне сьогодення ще яскравіше підкреслило риси характеру українських рятівників - мужність, рішучість, надійність та відважність. Високий професіоналізм, здатність здійснювати найскладніші рятувальні операції, ризикуючи власним здоров’ям і життям, викликають безмежну та беззаперечну вдячність усього українського суспільства та людську повагу.

Шановні рятувальники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Щира подяка вам за сумлінне виконання службових обов’язків та плідну працю. Бажаю міцного здоров’я, родинного щастя, професійного зростання, благополуччя та миру в нашій країні!

 

З повагою

Т .в. о голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                                   Павло Бабій

Перейти до спискуВерсiя для друку