Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2022

Перше засідання Ради волонтерів при Дніпровській райдержадміністрації

Перше засідання Ради волонтерів при Дніпровській райдержадміністрації

Сьогодні під головування очільника Дніпровського району Павла Бабія відбулося перше засідання Ради волонтерів при Дніпровській райдержадміністрації. До засідання долучилися керівники районного Управління соціального захисту населення Олександра Соя та відділу торгівлі та споживчого ринку Олена Шевченко, представники волонтерських організацій та благодійних фондів, що діють на території Дніпровського району міста Києва.

На початку засідання представники волонтерських організацій коротко розповіли про свою діяльність, закцентувавши увагу на волонтерській діяльності з часу повномасштабної російської агресії.

Звертаючись до присутніх, Павло Бабій зазначив, що Дніпровська райдержадміністрація й надалі всіляко сприятиме та допомагатиме волонтерським організаціям в реалізації державної політики у сфері волонтерської діяльності.

Також учасники засідання Ради волонтерів розглянули питання спільної співпраці щодо організації та надання допомоги особам, які її потребують (соціально незахищеним верствам населення, внутрішньо переміщеним особам) та Збройним силам України.

Окремо розглянули питання організації гарячого харчування під час зимового періоду для громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах. Адже через війну багато людей залишилось без домівки, а зимовий період цього року буде найскладнішим за всі роки незалежності України.

«Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю між Радою волонтерів та райдержадміністрацією, а також консолідацію зусиль у питанні соціального захисту людей», - підсумовуючи зазначив Павло Бабій.

Наприкінці засідання представники Ради волонтерів окреслили плани майбутньої  роботи, а також періодичність проведення засідань та робочих зустрічей Радою.

Наостанок Анатолій Павленко, заступник голови Ради волонтерів при Дніпровській РДА, поінформував присутніх, що 8 грудня в районі планується проведення Другого Київського форуму волонтерів та запросив охочих долучитися до організації та участі.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку