Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2022

На Харківському шосе заасфальтували дорожнє полотно площею 1900 м²

На Харківському шосе заасфальтували дорожнє полотно площею 1900 м²

Спеціалісти КП ШЕУ Дніпровського району продовжують ремонт дорожнього полотна на Харківському шосе. Учора автодорожниками здійснювалися роботи з улаштування асфальтобетонного покриття на ділянці від вул. Привокзальної до вул. Фанерної. Загалом впродовж дня заасфальтовували дорожнє полотно на площі 1900 м².

Окрім того гідротехнічна служба районного ШЕУ продовжує очищати від сміття та наносів дощову каналізацію. Вчора оглядові колодязі та зливостоки прочищено вздовж бульв. Верховної Ради. Відмітимо, що для здійснення робіт задіяно спецтехніку підприємства.

Кожного дня автошляховики здійснюють ручне та механізоване прибирання доріг та мостів, зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів тощо. Окремо відмітимо, що в зв’язку з початком активного опадання листви, автодорівці прибирають та вивозять опале листя з вулично-дорожньої мережі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку