Головна  →  Новини  →  27 жовтня 2022

По вул. Сверстюка ремонтують систему дощової каналізації

По вул. Сверстюка ремонтують систему дощової каналізації

Фахівці КП ШЕУ Дніпровського району продовжують ремонтувати та очищати систему дощової каналізації району. Учора автошляховики ремонтували зливоприймальні колодязі по вул. Євгена Сверстюка. Зазначимо, що роботи здійснюються в рамках виконання поточного ремонту дороги.

Також триває поточний ремонт дорожнього полотна на Харківському шосе. Наразі здійснюються підготовчі роботи та фрезування асфальтобетонного покриття проїзної частини. Роботи виконуються на ділянці від шляхопроводу над залізницею до вул. Фанерної.

Нагадаємо, що нещодавно завершено ремонт дорожнього полотна на Харківському шосе на відрізку від вул. Привокзальної до шляхопроводу над залізницею.

Особливу увагу гідротехнічна служба ШЕУ приділяє очищенню решіток зливостоків, дощоприймальних колодязів та колекторів. Роботи виконуються щоденно із залученням спецтехніки підприємства.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку