Головна  →  Новини  →  1 листопада 2022

Відбулося засідання Ради волонтерів при Дніпровській райдержадміністрації

Відбулося засідання Ради волонтерів при Дніпровській райдержадміністрації

Сьогодні відбулося чергове засідання Ради волонтерів при Дніпровській райдержадміністрації. До засідання долучилися керівники районного Управління соціального захисту населення Олександра Соя, відділу торгівлі та споживчого ринку Олена Шевченко та відділу оренди майна комунальної власності Володимир Коширець, представники волонтерських організацій та благодійних фондів, що діють на території Дніпровського району.

Засідання розпочалося з розгляду питання облаштування пунктів обігріву. З цього питання Олександра Соя повідомила присутніх, що у Дніпровському районі будуть розгорнуті пункти обігріву, які функціонуватимуть при погіршенні погодних умов.

Наприкінці свого виступу керівниця районного Управління соцзахисту звернулася до представників Ради волонтерів з проханням надати, по можливості, допомогу у забезпеченні пунктів обігріву найнеобхіднішими речами, адже цей опалювальний сезон буде дуже складним в умовах воєнного стану.

Також на виконання доручення т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павла Бабія в приміщеннях районних ЖЕДів триває розгортання та підготовка додаткових пунктів обігріву на випадок виникнення позаштатних ситуацій (у разі відсутності центрального опалення та електропостачання).

Далі учасники зустрічі розглянули питання оренди приміщень комунальної власності, які можуть використовуватися як складські приміщення. Керівник районного відділу оренди майна комунальної власності дав вичерпні відповіді та консультації щодо вказаного питання.

Наприкінці зустрічі, з метою додаткового отримання теоретичного та практичного досвіду волонтерської діяльності, представниками Ради волонтерів при Дніпровській РДА запропоновано організувати «школу волонтерства».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку