Головна  →  Новини  →  2 листопада 2022

Автодорівці відновлюють благоустрій після розриття вздовж вул. Князя Романа Мстиславича

Автодорівці відновлюють благоустрій після розриття вздовж вул. Князя Романа Мстиславича

Незважаючи на складнощі сьогодення комунальні служби Дніпровського району продовжують сумлінно виконувати свою роботу. Зокрема, спеціалісти КП ШЕУ здійснюють ремонти об’єктів вулично-дорожньої мережі. Так, учора проводилися роботи з відновлення благоустрою після розриття вздовж вул. Князя Романа Мстиславича.

Окрім того, зважаючи на осінній сезон, автошляховики очищають дощову каналізацію. Особлива увага приділяється очищенню зливоприймачів та решіток зливостоків від опалого листя та сміття. Зокрема, вчора прочищено зливоприймачі по вул. Краківській.

За будь-якої погоди та у вихідні дні працівники КП ШЕУ Дніпровського району опікуються санітарним станом доріг та об’єктів дорожньої інфраструктури. Зранку до вечора автодорівці, залучаючи спецтехніку, прибирають дороги та тротуари, підземні та наземні пішохідні переходи, зупинки громадського транспорту тощо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку