Головна  →  Новини  →  7 листопада 2022

Працівників соціальної сфери Дніпровського району привітали з професійним святом

Працівників соціальної сфери Дніпровського району привітали з професійним святом

З нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери в Мистецькому ліцеї «Зміна» відбулись урочисті з цієї нагоди. З професійним святом присутніх привітали заступниця голови КМДА Марина Хонда та т.в.о. голови Дніпровської РДА Павло Бабій.

Очільник Дніпровського району подякував фахівцям соціальної сфери за їх нелегку й клопітку працю, наголосивши, що саме вони сьогодні будуть державу.

Т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації відзначив спеціалістів сфери соцзахисту району Грамотами та Подяками Дніпровської РДА «За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у вирішенні питань соціального захисту населення Дніпровського району міста Києва та з нагоди Дня працівника соціальної сфери», а також пам’ятними статуетками «Боєць соціального захисту».

«Важко переоцінити наскільки важливою є соціальна сфера держави. Ви – люди з великим серцем і відкритою душею та маєте особливу місію – щоденно надаєте підтримку тим людям нашого суспільства, які цього найбільше потребують. Сьогодні у зв´язку з повномасштабним вторгненням росії багато українців були вимушені покинути свої домівки та переїхати у більш-менш безпечні регіони. І саме ви, працівники соціальної сфери, стали на “передовій” допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Завдяки самовідданому служінню обраній справі, ви допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід зі скрутних ситуацій, даруєте впевненість у завтрашньому дні, сприяєте поліпшенню добробуту населення та забезпечуєте належний рівень соціального захисту, приносите людям розраду і тепло», - звернувся до присутніх Павло Бабій.

Урочистості продовжились святковим вітанням від педагогічного колективу Мистецького ліцею «Зміна».

Довідково.

День працівника соціальної сфери – професійне свято, відзначається щорічно в першу неділю листопада.

До працівників соціальної сфери належать співробітники соціальних служб, підприємств, організацій, волонтери та інші громадяни, які надають соціальні послуги особам, що перебувають у складній життєвій ситуації та потребують допомоги.

Свято встановлено Указом Президента України «Про День працівника соціальної сфери» від 13 квітня 1999 року №374/99.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку