Головна  →  Новини  →  21 листопада 2022

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди Дня Гідності та Свободи

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди Дня Гідності та Свободи

Шановні мешканці Дніпровського району! Вітаю з Днем Гідності та Свободи!

Дві новітні революції в Україні – Помаранчева революція і Революція Гідності – показали нестримне прагнення українського народу до життя у сучасній демократичній європейській країні.

Ці доленосні сторінки нашої історії, як і героїчна боротьба нашого народу сьогодні у часи повномасштабного вторгнення росії, доводять, що Україна - це країна гідності і свободи, а українці вміють об’єднуватись задля відстоювання основних цінностей, демонструючи свою європейськість, гідність та прагнення жити у вільній і суверенній державі.

Революція Гідності стала відправною точкою для української держави і нашого суспільства, коли за власну свободу і переконання кращі з наших громадян заплатили своїм життям і здоров’ям. Тому цей день є не тільки символом боротьби і перемоги, символом єднання заради високих ідеалів цивілізованого світу, а й нагадуванням, якою ціною здобуто свободу та незалежність нашої держави. Сьогодні ми знову боремося за власне майбутнє, захищаючи своє прагнення жити у вільній та демократичній країні.

В цей день ми не лише віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей та відстояли європейський вибір нашої держави, а й схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні та всіма, хто поклав на полі бою своє життя за право жити у вільній, демократичній та суверенній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України.

Впевнений, що наша спільна віра у власні сили і в рідну країну пройде всі випробування, які нам посилає нелегке сьогодення, і в подальшому надихатиме на впровадження якісних змін заради процвітання і руху вперед.

Нехай буде непохитною віра в перемогу українського народу та щасливе майбутнє нашої держави, хай завжди буде мирним небо над українською землею, єдність між людьми та добробут у родинах. 

Слава Україні! Слава її Героям! Вічна пам’ять Героям, що полягли за свободу рідної землі!

З повагою
Т. в. о. голови  Дніпровської районної
в місті Києві державної адміністрації                                                   Павло Бабій

 

Перейти до спискуВерсiя для друку