Головна  →  Новини  →  30 листопада 2022

На засіданні Ради волонтерів обговорили питання допомоги в забезпечені «Пунктів незламності»

На засіданні Ради волонтерів обговорили питання допомоги в забезпечені «Пунктів незламності»

Сьогодні, 30 листопада, під головуванням очільника Дніпровського району Павла Бабія відбулося чергове засідання Ради волонтерів при Дніпровській райдержадміністрації. До засідання долучилися керівники відділів та управлінь Дніпровської РДА, представники промислового комплексу та наукових установ району.

Звертаючись до присутніх, Павло Бабій повідомив, що на випадок виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з припиненням електро-, водо-, газо- та теплопостачання в Дніпровському районі наразі розгорнуто роботу 35 «Пунктів незламності». Також ведеться активна робота з відкриття нових пунктів та їх забезпечення.

Очільник району підкреслив, що в районі налагоджено тісну співпрацю з представниками бізнес-спільноти щодо розгортання додаткових «Пунктів незламності». Нещодавно після робочої зустрічі Павла Бабія з керівництвом групи компаній «Кусум» досягнуто домовленість відкрити спільними зусиллями новий «Пункт незламності», який буде розташовано в мікрорайоні ДВРЗ.

В свою чергу керівники управлінь освіти та соціального захисту населення Дніпровської РДА, а також КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» розповіли про роботу, забезпечення та потреби вже розгорнутих «Пунктів незламності».

Також учасники зустрічі обговорили можливість підтримки волонтерськими організаціями роботи «Пунктів незламності» розташованих на території Дніпровського району.

Засідання Ради волонтерів продовжилося розглядом питання щодо взаємодії волонтерських організацій і підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району столиці.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку