Головна  →  Новини  →  3 грудня 2022

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дорогі дніпровчани! Щороку 3-го грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу та милосердя до найбільш незахищених верств суспільства, які потребують захисту та підтримки у наш непростий час.

Держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення людей з інвалідністю, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства.

Тож пам’ятаймо, що серед нас є ті, хто щодня кидає виклик долі, збирає воєдино волю, життєві сили, терпіння і завзятість, щоб вистояти і жити гідно. Бажаю кожній людині з інвалідністю витримки, мужності, оптимізму, достатку в оселях та віри у світле майбутнє. Дякую усім, хто опікується ними, адже надання щоденної підтримки й допомоги - реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнює теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Від усього серця зичу всім міцного здоров'я, успіхів у справах та починаннях, непохитної віри в перемогу українського народу та щасливе майбутнє нашої держави! Нехай завжди буде мирним небо над українською землею, єдність між людьми та добробут у родинах!

 

З повагою

Т.в.о.голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                    Павло Бабій

Перейти до спискуВерсiя для друку