Головна  →  Новини  →  5 грудня 2022

Технічний ліцей відзначив свій 30-річчний ювілей

Технічний ліцей відзначив свій 30-річчний ювілей

Незважаючи на надскладні часи, які переживає наша держава, українці залишаються незламними. Хоч ворог і намагається занурити нас у темряву, але ми продовжуємо жити, працювати, не забуваємо відмічати світлі, позитивні події в нашому житті.

Нещодавно освітяни району святково, але не помпезно, без запрошених артистів, але із зірковими учнівськими номерами старшокласників, не в орендованому концертному залі, а в рідному ліцейному концертхолі - укритті ліцею - відзначили 30-річчя улюбленої Альма-матер учні, педагоги та батьки Технічного ліцею!

Відкрив ювілейний день народження ліцею директор закладу Анатолій Андрієнко і привітав вчителів та ліцеїстів з цією подією.

Також до заходу долучилась начальник управління освіти Наталія Іваніна, привітала колектив закладу, подякувала за розвиток школи, за досягнення, реалізацію крутих проєктів та вручила грамоти, подяки працівникам школи.

Ритм і настрій святковій зустрічі задавали неймовірні ведучі, чудові концертні номери, крутий сюжет та драйвові театралізовані дійства.

Тож, з ювілеєм, ліцею!

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку