Головна  →  Новини  →  5 грудня 2022

Аптеки КП «Фармація» забезпечені резервними джерелами живлення і працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання

Аптеки КП «Фармація» забезпечені резервними джерелами живлення і працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання

Аптеки КП «Фармація» забезпечені резервними джерелами живлення і працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Аптеки КП «Фармація» забезпечені резервними джерелами живлення і працюватимуть у разі повної відсутності електропостачання. Працюватиме і частина аптек приватних мереж. Інформацію будемо оперативно оновлювати, – написав мер. – Не залишаться без допомоги і ваші домашні улюбленці. Кваліфіковану ветеринарну допомогу домашнім тваринам в умовах відсутності електропостачання надаватимуть комунальні ветлікарні.

Лікувального-діагностичні послуги домашні улюбленці киян зможуть отримати у ветеринарних лікарнях, що входять до складу КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

Продовжить працювати і Служба обліку та реєстрації тварин, що також входить до складу комунального підприємства.

Адреси аптек – ТУТ.

Адреси ветеринарних клінік – ТУТ.

За інформацією kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку