Головна  →  Новини  →  5 грудня 2022

Очільник Дніпровського району Павло Бабій привітав волонтерів зі святом

Очільник Дніпровського району Павло Бабій привітав волонтерів зі святом

5 грудня відзначається Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку - Всесвітній день волонтерів. З цієї нагоди т.в.о. голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій привітав волонтерів зі святом. Навіть «повітряна тривога», яка змусила всіх перейти до укриття, не завадила відзначити волонтерів району за їхню сумлінну, самовіддану працю.

Вітаючи волонтерів очільник району відзначив, що в останні роки ми особливо відчули, наскільки важливою є роль волонтерів для України. Повномасштабний підлий напад росії на нашу країну вкотре показав як гідно протистоять викликам українські волонтери, які, розуміючи міру відповідальності, не залишаються осторонь, а кожного разу з повною самовіддачею допомагати країні.

Сьогодні волонтерські та благодійні організації відзначено Грамотами та Подяками Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації «За активну волонтерську діяльність та вагомий особистий внесок в гуманітарну допомогу громаді Дніпровського району м. Києва, військовослужбовцям та з нагоди Дня волонтера».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку