Головна  →  Новини  →  15 грудня 2022

Триває прибирання снігу та протиожеледна обробка території району

Триває прибирання снігу та протиожеледна обробка території району

Продовжує сніжити, тому комунальники району активно розчищають території від снігу та здійснюють протиожеледну обробку. Роботи тривають біля житлових будинків, вздовж вулично-дорожньої мережі, в парках та скверах тощо. Станом на 16:00 год. до робіт залучено 569 комунальників та 60 одиниць спецтехніки.

Для попередження виникнення ожеледиці комунальники використовують протиожеледні суміші та реагенти. Наразі використано 109,4 т посипкових матеріалів.

Окрім того території біля районних закладів соціальної сфери, культури, освіти, охорони здоров’я також прибирають від снігу та накрижень.

Наполегливо просимо водіїв не паркувати машини на узбіччях доріг, щоб не заважати комунальним службам оперативно розчищати сніг.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку