Головна  →  Новини  →  9 січня 2023

547 комунальників та 24 одиниці спецтехніки з самого ранку прибирають район від снігу

547 комунальників та 24 одиниці спецтехніки з самого ранку прибирають район від снігу

Сьогодні, одразу як почало сніжити, комунальні служби району розпочали роботи з прибирання снігу та протиожеледної обробки. Наразі 547 комунальників та 24 одиниці спецтехніки ліквідовують наслідки негоди.

Вулично-дорожню мережу, а саме: дороги та мости, сходи та тротуари, зупинки громадського транспорту та пішохідні переходи прибирають 42 автодорожника та 24 одиниць снігоприбиральної спецтехніки.

420 працівників КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» прибирають сніг з прибудинкових територій, міжквартальних проїздів та території бюветних комплексів.

Доріжки у парках та скверах, підходи до зупинок громадського транспорту та до станцій метрополітену прибирають 85 зеленбудівців Дніпровського району.

Додатково всі балансові території обробляють протиожеледними засобами. Наразі вже використано 51,5 т посипкових матеріалів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку