Головна  →  Новини  →  24 лютого 2023

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія до річниці повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія до річниці повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну

Рік незламності! Вистояли – переможемо!

Сьогодні минає рік від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку розпочала Москва проти України 9 років тому, та остаточно зірвав маску з агресивного путінського режиму.

Рік тому Україна не впала, а вистояла, стоїть і далі бореться за свободу. Рік незламності, мужності, відваги, консолідації української нації, сили духу, болю, сліз, руйнувань і смертей… Було важко, але ми завжди знаходили в собі сили й витримку, щоб рухатися вперед до мети. А мета у нас одна на всіх – наша Перемога! І це лише питання часу, коли російські загарбники відчують, що таке справедлива відповідь за всі скоєні ними злочини.

Цей рік відваги і сили духу наших захисників, згуртованості українців, які  вразили увесь світ, надихають та вселяють віру на світле майбутнє. Однак зло все ще поруч і битва триває. Щодня ми продовжуємо платити життями, болем і сльозами за наближення перемоги. Та українці - вільні та нескорені люди і за свої свободу та державу, ідентичність і цінності битимуться відважно, непохитно і безкомпромісно.

Щира подяка нашим захисникам за кожен новий день, що наближає нас до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Т.в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                           Павло Бабій

Перейти до спискуВерсiя для друку