Головна  →  Новини  →  16 березня 2023

В Дніпровському районі привітали співробітників житлово-комунальної сфери з професійним святом

В Дніпровському районі привітали співробітників житлово-комунальної сфери з професійним святом

Сьогодні керівник Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій привітав фахівців житлово-комунальної сфери району з Днем працівників житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення.

Звертаючись до присутніх, Павло Миколайович відмітив, що комунальні блага у нашому житті стали настільки звичними, що ми часто не замислюємося, якою важкою працею забезпечується стабільна робота житлово-комунального господарства, а за нинішніх кризових умов, які переживає зараз наша країна, ця робота досить ускладняється. Перед працівниками житлово-комунального господарства і побутового обслуговування сьогодні стоять серйозні завдання. Проте завдяки щоденній кропіткій праці, професіоналізму та відповідальності людей, які працюють у цій сфері, здобуваємо бажаних результатів.

Фахівців житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування району відзначено Подяками Київського міського голови, Грамотами та Подяками Дніпровської райдержадміністрації: «За сумлінну працю, вагомі трудові досягнення, повсякденну турботу про мешканців Дніпровського району міста Києва та з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку