В районі створено робочу групу з моніторингу дотримання операторами ринку вимог законодавства щодо забезпечення безпечності харчової та нехарчової продукції
У Дніпровському районі столиці створено робочу групу з моніторингу дотримання операторами ринку (суб’єктами господарювання) вимог законодавства щодо забезпечення безпечності харчової та нехарчової продукції.
Сьогодні спеціалісти відділу торгівлі та споживчого ринку, відділу контролю за благоустроєм Дніпровської РДА спільно з представниками Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві та Центрального міжрегіонального управління Держпраці провели роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання стосовно контролю за якістю (безпечністю) продуктових та продовольчих товарів.
Довідково.
Робоча група створена відповідно до Розпорядження Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації від 10.03.2023 №160.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА