Головна  →  Новини  →  6 квітня 2023

Підведено підсумки благодійного ярмарку «Світ добра»: передано представнику 128-го стрілецького батальйону Дніпровського району сертифікат на 125 тис. грн

Підведено підсумки благодійного ярмарку «Світ добра»: передано представнику 128-го стрілецького батальйону Дніпровського району сертифікат на 125 тис. грн

Сьогодні підвели підсумки благодійного ярмарку успішних практик волонтерів та волонтерських організацій «Світ добра», який пройшов 1 квітня в парку «Перемога». Ярмарок організовано Благодійним фондом «Дніпровський» за сприяння та активної підтримки керівника Дніпровської райдержадміністрації Павла Бабія.

Загалом в заході взяли участь більше 100 організацій, які представляють заклади освіти (дошкільні, загальноосвітні та професійні), заклади соціального захисту та культури Дніпровського району, окремі волонтери та волонтерські організації, творчі аматорські колективи, підприємства та організації.

Кожен відвідувач благодійного ярмарку міг придбати хенд-мейд випічку та сувеніри; працювали зони з майстер-класами, зокрема, зборки та розборки військової зброї, надання домедичної допомоги, гончарства, гри в шашки з Валерією Єжовою – чемпіонкою світу з гри в шашки тощо.

Також на заході була представлена виставка про спротив України інформаційній війні, яку веде  росія проти нашої країни. Інформаційні стенди для дніпровчан та гостей ярмарки підготувала команда «Рух чесно» та Національний музей Революції Гідності.

Концерту програму ярмарки підготували 32 творчі колективи Дніпровського району столиці.

Під час сьогоднішньої зустрічі Павло Бабій зазначив, що кошти зібрані під час проведення ярмарку будуть використані на підтримку 128-го стрілецького батальйону Дніпровського району міста Києва. Загалом впродовж благодійної ярмарки зібрали 125 тис. грн, сертифікат на який Павло Миколайович передав представнику батальйону.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу культури Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку