Головна  →  Новини  →  20 квітня 2023

Павло Бабій привітав вихованців та педагогів п/к «Ровесник» з перемогою на Чемпіонаті міста Києва з хортингу та Великодніми святами

Павло Бабій привітав вихованців та педагогів п/к «Ровесник» з перемогою на Чемпіонаті міста Києва з хортингу та Великодніми святами

Керівник Дніпровської райдержадміністрації Павло Бабій завітав до вихованців підліткового клубу «Ровесник» Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району.

Керівництво клубу - Тетяна Антепа та Владислав Костенко - провели екскурсію закладом. Розповідаючи про діяльності клубу вони відзначили, що тут діти займаються східними єдиноборствами, рукопашним боєм та карате. На сьогоднішній день в клубі займається 80 дітей.

Павло Бабій привітав юних спортсменів із перемогами та призовими місцями на Чемпіонаті міста Києва з хортингу серед дітей, у відповідних вікових та вагових категоріях, відзначивши, що незважаючи на складний час дітвора знаходить час та сили, щоб активно займатися спортом, підкорюючи спортивний олімп.

«Ми докладемо максимум зусиль, щоб діти могли й надалі безпечно і професійно займатися спортом в нашому районі», - відзначив Павло Бабій.

Очільник району вручив Подяки Дніпровської райдержадміністрації тренерам, педагогам-організаторам та вихованцям підліткового клубу «Ровесник» та разом із вихованцями клубу взяв участь у відкритому тренуванні, де разом із юними спортсменами сумлінно виконував настанови тренера та ознайомився із вправами східних єдиноборств.

Наприкінці зустрічі Павло Бабій привітав дітей та молодь - підопічних клубу «Ровесник» - з Великодніми святами та подарував Великодні паски.

Окремо зазначимо, що з перших днів війни підлітковий клуб працював як тимчасове укриття для громадян. А вже починаючи з осені тут було розгорнуто волонтерський рух, завдяки якому щоденно збирають гуманітарну допомогу для наших захисників.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку