Головна  →  Новини  →  8 травня 2023

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення та 78-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Звернення т.в.о. голови Дніпровської РДА Павла Бабія з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення та 78-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні дніпровчани!

Цього року пам’ятні дати 8 і 9 травня – День пам’яті та примирення і 78-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, ми знову відзначаємо в умовах повномасштабної війни з російськими загарбниками.

Сьогодні наша країна завдяки доблесті Збройних Сил України та єдності всього українського народу дає відсіч російському агресору, захищаючи не лише нашу Батьківщину, а й всю Європу від підступного ворога свободи та людяності.

День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні символізують не культ переможців над переможеними, а вміння цінувати мир і людське життя та всіма силами захищати їх.

Отож у ці травневі дні ми вшановуємо пам’ять усіх, хто наближав перемогу над нацизмом та звільнення України у минулому столітті та робить це сьогодні, борючись із спадкоємцями нацистської ідеології – російськими військами.

Глибоко сумуємо за кожним загиблим на фронтах Другої світової війни та кожною жертвою, знищеною російським імперіалізмом. Пам’ять про них навіки житиме у наших серцях.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм! Слава Україні!

 

З повагою

Т.в.о. голови Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                   Павло БАБІЙ

Перейти до спискуВерсiя для друку