Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

27 лютого відбудеться традиційний районний конкурс "Краща медична сестра Дніпровського району м. Києва 2018 року”

Опубліковано 26 лютого 2018 року о 10:08
фото

Відповідно до Наказу Департаменту охорони здоров'я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від  30.01.2018 року № 81/к  “Про проведення професійного конкурсу “Краща сестра медична м. Києва 2018 року” та підготовку до IX Всеукраїнського конгресу медичних сестер з нагоди Весвітнього дня медичної сестри”, Наказу Управління охорони здоров’я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації від 13.02.2018 року № 22 “Про  проведення професійного конкурсу «Краща медична  сестра Дніпровського району м. Києва 2018 року” та з метою підтримки престижу, популяризації професії медичної сестри, підвищення ролі та значимості медичних сестер в наданні медичної допомоги населенню району, а також  з підготовки святкування в районі Міжнародного Дня медичної сестри.

В історії людства професія медичного працівника є найважливішою і найвідповідальнішою в житті людини.

Серед усіх професій, які є в охороні здоров’я, медична сестра  - одна з наймилосердніших та найпотрібніших у світі, і її заслужена престижність, шляхетність підтверджується світовим досвідом.

Сучасна медична сестра – це  висококваліфікований спеціаліст, людина з широким світоглядом, що добре орієнтується не тільки в своїй професії, але і в проблемах охорони здоров’я та соціальній сфері в цілому. Вона знаходиться в тіні лікаря, на півкроку віддалік за своїм статусом, але ця дистанція скорочує відстань між нею і пацієнтом.

В закладах охорони здоров’я, підпорядкованих управлінню охорони здоров’я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації працюють 790 медичних сестер (приблизно 90% від усіх молодших спеціалістів з медичною освітою та 70% від усього персоналу медичних закладів), що є  найчисельнішою ланкою спеціалістів в галузі охорони здоров’я.

З метою підвищення престижу та значимості ролі медичних сестер в наданні медичної допомоги населенню, а також з нагоди Професійного свята – Всесвітнього Дня медичної сестри, 27.02.2018 року о 14.00 відбудеться традиційний районний конкурс «Краща медична  сестра Дніпровського району м. Києва 2018 року”, в якому прийматимуть участь найкращі медичні сестри 8 медичних закладів, підпорядкованих управлінню охорони здоров’я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Захід організрваний Управлінням охорони здоров’я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Об’єднанням первинних профспілкових організацій установ охорони здоров’я Дніпровського району та Радою медичних сестер управління охорони здоров’я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Учасники конкурсу будуть нагороджені відзнаками начальника управління охорони здоров’я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, ОППОУОЗ Дніпровського району м. Києва та подарунками.

Місце проведення конкурсу: КНП “КДЦ Дніпровського району м. Києва”, за адресою: вул. Митрополита Андрея Шептицького, 5, каб 216.

За інформацією Управління охорони здоров'я Дніпровської РДА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux