Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Медичний сервіс запису до лікаря Helsi стає доступним в усьому Києві

Опубліковано 03 жовтня 2023 року о 11:29

Київ — 3 жовтня. Записатись до свого сімейного лікаря через найбільший в Україні пацієнтський портал Helsi скоро зможуть всі жителі Києва. З 1 жовтня сервіс Helsi запрацював в декількох закладах охорони здоров’я Дніпровського району, в якому сервіс раніше майже не був представлений. 

Зокрема, з 1 жовтня до сервісу під'єдналися два заклади, в яких громадянам надають медичні послуги сімейні лікарі, педіатри та терапевти — ЦПМСД №1 та №3 Дніпровського району. В ЦПМСД №3 сервіс поки що  працює в тестовому режимі, повний запуск орієнтовно планується з 15 жовтня.

До кінця 2023 року до сервісу Helsi планують під'єднатися і інші районні заклади охорони здоров’я первинної ланки.

Наразі в Києві одне із найбільших покриттів сервісом Helsi серед міст України. Після підключення закладів Дніпровського району він покриватиме 86 комунальних медичних закладів, а кількість зареєстрованих в системі лікарів перевищить 8 тисяч.

«Нам завжди приємно, коли сім’я користувачів медичним сервісом збільшується, тим більше коли мова йде про Дніпровський район Києва – один з найбільших районів столиці. До нас надходило багато запитань від жителів району, чому для них досі не доступний сервіс Helsi. Нарешті ми можемо повідомити гарну новину, що це стає можливим. Наразі через Helsi можна потрапити в перші дві поліклініки, а до кінця року, сподіваємось, завершиться процес інтеграції решти установ первинної ланки району.

Сервіс Helsi сьогодні став важливою ланкою в наданні послуг закладами охорони здоров'я, тому це вже не просто інструмент для запису до лікаря, а місток, який спрощує взаємодію між лікарем та пацієнтом з багатьох питань.

Ми продовжуємо масштабувати наш сервіс на всі заклади, які бажають працювати з сучасними інструментами взаємодії між лікарем та пацієнтом», - зазначив CEO Helsi Євген Донець.

За допомогою Helsi можна бачити графік прийому лікарів, що можна зробити навіть з дому.

Щоб записатись на прийом до лікаря та скористатись іншими безплатними послугами сервісу, потрібно завантажити застосунок Helsi за посиланням.

Додатково анонсуємо, що в Helsi скоро з'явиться функціонал, який допоможе реалізувати основний принцип медичної реформи в Україні — “гроші ходять за пацієнтом”. Пацієнт, отримавши направлення на ту чи іншу медичну послугу, зможе в Helsi в один клік знайти заклад охорони здоров'я в його регіоні, який надає потрібні послуги за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, та записатись на прийом.

Таким чином буде вирішена проблема, коли пацієнт, маючи направлення, не розуміє, до якого лікаря звертатись. Тепер він бачитиме чіткий алгоритм дій та зможе обрати заклад охорони здоров'я зі списку, який йому більше підходить.

Від оновлення виграють і медичні заклади, бо воно зробить ринок надання медичних послуг більш прозорим та стимулюватиме здорову конкуренцію.

ДОВІДКА:

Додаток Helsi для смартфона: https://app.helsi.me/

Helsi.me — це сервіс запису на медичні послуги та безпечного зберігання медичних даних. Сервіс дозволяє пацієнтам швидко і зручно записуватись на прийом до лікаря, діагностику, аналізи, вакцинацію і замовляти медикаменти. Лікарням – брати участь у реформі Міністерства охорони здоров’я і впорядкувати роботу клінік. Мобільним додатком Helsi вже користуються понад 5,5 млн людей, кількість проведених консультацій на місяць – 7 млн. Системою користуються понад 1300 установ охорони здоров’я і 50 000 лікарів по всій Україні. 

Додаткова інформація:
 Максим Беденок, PR-менеджер Helsi
  тел. 073 037 52 93
 e-mail: m.bedenok@helsi.me,
 https://helsi.me/


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux