6 суб’єктів господарювання перевірено щодо дотримання вимог законодавства про харчові продукти
Сьогодні, 22 липня, робочою групою здійснено черговий моніторинг дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти. Перевірено 6 суб’єктів господарювання у Дніпровському районі столиці. Комісія оглянула умови праці співробітників закладів, перевірила умови зберігання продуктів, безпечність та якість харчових продуктів тощо. За результатами складено 2 протоли за ч.2 ст.166-22 Кодексу України про адміністративні правопорушення («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів»).
До складу групи входять представники відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської райдержадміністрації, районного відділу контролю за благоустроєм, Дніпровського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві, КП «Муніципальна охорона», Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА, Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві.
Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу контролю за благоустроєм Дніпровської РДА