Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Благоустрій бульвару Праці та скверу на Попудренка триває

Опубліковано 09 липня 2014 року о 15:09
фото

Триває благоустрій зелених зон вздовж бульвару Праці та скверу на вулиці Попудренка, що в Дніпровському районі столиці. У комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень підготували паспорт та перелік регламентних робіт.  У зв’язку зі скаргами мешканців, відділ торгівлі та споживчого ринку відправив листа до органу, що видає ліцензію на асортимент продукції, з метою можливого вилучення з асортименту спиртних напоїв, що реалізуються у МАФі, розташованому між будинками № 8, 10 на бульварі Праці. Відділ контролю за благоустроєм району надав припис власнику МАФу, розташованому між будинками № 8, 10 на бульварі Праці, з вимогою розмістити холодильне обладнання вздовж тротуару – для забезпечення вільного пересування мешканців. Також було надано приписи власникам нежитлових приміщень на бульварі Праці щодо усунення графіті.

Працівники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень опрацьовують питання щодо можливості влаштування питного фонтанчику на перехресті бульвару Праці та вулиці Червоноткацької. Також тривають роботи з приведення до належного санітарно-технічного стану дитячих майданчиків на вулиці Попудренка. Разом із тим зеленбудівці сподіваються й на практичну підтримку та допомогу з боку небайдужих мешканців цього мікрорайону. До речі, вони чекають на пропозиції щодо ландшафтного дизайну  упорядкування цієї зеленої зони.

Також після перемовин з керівництвом магазину «Фора» (бульвар Праці) щодо участі в проведенні робіт з відновлення асфальтового покриття, яке знаходиться в незадовільному технічному стані внаслідок великої кількості транспорту, що під’їжджає до магазину для розвантаження товару (залучивши до виконання ремонтних робіт КП ШЕУ району (орієнтовна вартість робіт складає близько 10,0 тис. грн) асфальтове покриття було оперативно відновлено. Комунальники вживають заходів для відновлення роботи бюветного комплексу на вулиці Попудренка.

Координатор за благоустрій території на бульварі Праці та скверу на вулиці Попудренка головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм Володимир Гаркавка, спільно з фахівцями управління культури, туризму та охорони культурної спадщини району опрацьовують питання естетичного оформлення фасадів будівель після пошкодження їх графіті із залученням громадськості, зокрема обдарованих дітей, талановитої молоді тощо. У найближчих планах визначення спеціально відведеного місця для всіх бажаючих наносити графіті, а також приведення фасаду будинку № 28 на вулиці Попудренка до належного естетичного вигляду шляхом нанесення на нього малюнку (за погодженням із мешканцями будинку). Шляховики вживають заходів із відновлення елементів примусового зниження швидкості на проїжджій частині бульвару Праці.

Нагадуємо, що за ініціативи депутатів Київської міської ради, обраних від нашого району, та за підтримки Дніпровської райдержадміністрації розпочалося втілення в життя пілотного проекту щодо благоустрою зелених зон уздовж бульвару Праці та скверу на вулиці Попудренка. Заявки та пропозиції для узгодження спільних дій просимо надавати до координатора проекту з відділу контролю за благоустроєм Володимира Миколайовича Гаркавки за тел. 573-23-48. Адреса ініціативної групи пілотного проекту в соціальній мережі Facebook. Долучайтеся до обговорення, внесення пропозицій та практичної звємодії.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю за інформацією управління житлово-комунального господарства.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux