Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Дітей відпочило менше за торік

Опубліковано 22 вересня 2015 року о 17:06
фото

Чергове засідання колегії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося під проводом першого заступника голови Ігоря Щербака. До порядку денного потрапили два питання.

Про стан виконання Закону України «Про запобігання корупції» у Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації доповідав в. о. завідуючого сектором взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання і виявлення корупції Григорій Мельник.

Григорій Михайлович зробив особливий наголос на дотриманні державними службовцями законності під час виборчої компанії, яка щойно розпочалася: мовляв, утримайтеся, колеги, від принад користування службового становища, що в народі називається адміністративним ресурсом. Торік один такий випадок у нас був, і його розглядала прокуратура, на щастя, без поганих наслідків для підозрюваного.

Отож, бути рівновіддаленим від усіх перипетій і кандидатських персоналій під час виборчих перегонів, підкреслив Григорій Михайлович – запорука службового благополуччя для всіх працівників районної державної адміністрації безвідносно до посад.

«Про підсумки літнього оздоровлення та відпочинку дітей Дніпровського району міста Києві у 2015 році» основним доповідачем був начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Василь Іллєнко.

Василь Петрович зауважив, що ця завжди важлива соціальна місія держави щодо дітей пільгових категорій цього року ускладнилася додаванням до них і дітей учасників бойових дій у зоні АТО та таких, хто втратив там хоча б одного з батьків. Але в цілому традиційно громіздкі завдання з цього питання у 2015 році в нас були виконані доволі успішно.

Розпочаток літнього відпочинку школярів ознаменувало відкриття 9 пришкільних таборів і ще одного – на базі приватного закладу, через які пройшли близько 850 дітей шкільного віку. Так, торік охопили більше тисячі, проте тоді й фінансування було, зауважив доповідач, значно більшим за теперішнє.

Також функціонувало 17 літніх дитячих майданчиків на базі районних підліткових клубів за місцем проживання, через який пройшли 270 дітей. А ще наші діти пільгових категорій відвідали ряд позаміських таборів відпочинку.

І загалом влітку 2015 року за рахунок бюджетних коштів відпочило 1869 юних дніпровчанина, а Дніпровський район посів перше в місті Києві місце за кількістю оздоровлених школярів на базі закладів, які підпорядковані структурним підрозділам районної державної адміністрації.

Втім, колегія Дніпровської РДА висловилася за посилення співпраці між своїми підрозділами в цьому питанні, а також із відповідними підрозділами Київської міської державної адміністрації з прицілом на організацію відпочивально-оздоровчого сезону наступного року.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux