Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Дитячий конкурс краси і таланту серед вихованок підліткових клубів Дніпровського району

Опубліковано 26 лютого 2019 року о 09:46
фото

Минулого тижняпройшов  щорічний районний конкурс краси та таланту «Міс підлітковий клуб - 2019» серед вихованок підліткових клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва, що вже вісім років поспіль вражає талановитістю, яскравістю та оптимізмом дітей та їх батьків, педагогів-організаторів та керівників гуртків Центру.                                                     

Гостинно прийняв всіх учасників заходу святковий зал клубу «Червоні вітрила» за адресою:  вул. Плеханова, 4Б. На заході був присутній почесний гість - начальник відділу молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації - Василь Ільєнко.                                                                           

Метою проведення конкурсу - підтримка талановитих та обдарованих дітей, розвиток дитячих творчих навичок, розкриття своєї особистості, вмінь та здібностей у різних жанрах мистецтва, виховання художнього смаку, формування дружних відносин між вихованцями підліткових клубів Центру.

Кожна з 10 учасниць, віком з 9 до11 років, показали гарну підготовку до запропонованих завдань: «Візитна картка», «Світ моїх талантів», «Красуня», «Розумниця».

На початку конкурсу кожна учасниця у власній презентації розповіла про себе та зацікавила  глядачів та журі. В завданні «Світ моїх талантів»  юні міс  порадували та  приємно вразили своїми талантами в різних жанрах: гри на музичних інструментах, з образотворчого  мистецтва, декламування віршів, хореографії, вокально-театральних та кулінарних здібностях.

Наступне завдання «Красуня» не здалося важким для наших конкурсанток. Всі дівчатка виконали чудові зачіски своїм подружкам за відведений час і здивували своєю майстерністю. В конкурсі «Розумниця» учасниці відповідали на питання з різної тематики.

Протягом конкурсу всі учасниці змагалися за перемогу. Звання «Міс підлітковий клуб - 2019» одержала вихованка п/к «Маяк» Печура Дана (10 років), «Віце-міс підлітковий клуб - 2019» - вихованка п/к «Юність» Рудич Дар’я (9 років). Всі інші учасниці отримали звання в номінаціях «Міс-Глядацьких симпатій», «Міс-Чарівність», «Міс-Вишуканість», «Міс-Інтелект», «Міс-Грація», «Міс-Талант», «Міс-Креативність», «Міс-Оригінальність».

Всі учасниці отримали дипломи, грамоти, статуетки «Ніка» та подарунки.

Під час роботи журі на визначення переможців та звання в номінаціях учасниць всіх присутніх в залі розважали вихованці п/к «Орлятко» з танцем «Обійми», п/к «Червоні вітрила» з танцем «Ча-ча-ча», п/к «Райдуга» пантоміма «Така вона дружба».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux