Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Для спеціалістів управління праці та соціального захисту населення провели тренінг з профілактики професійного та емоційного вигорання

Опубліковано 27 листопада 2018 року о 17:03
фото

27 листопада для спеціалістів управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації проведено тренінг з профілактики професійного та емоційного вигорання. Провела захід Вікторія Бурова, психолог, психотерапевт, профконсультант, керівник служби психологічної підтримки «Центру практичної допомоги захисникам України AXIOS».

На сьогодні великою проблемою, з якою стикаються співробітники управління праці та соціального захисту населення, є високе психоемоційне навантаження, що виникає і накопичується в процесі виконання їх професійних обов'язків. У тренінгу, який був спрямований на підвищення особистої продуктивності працівників, запобігання стресу та вигорання, поліпшення здорового комунікативного середовища в колективі, взяли участь співробітники управління, робота яких пов’язана із спілкуванням з людьми, адже вони відчувають особливу психоемоційну виснаженість.

Особливу увагу приділили роботі зі страхами, турботі про власні ресурси, захисту власних кордонів. Також було сформоване уявлення про те, як працювати з людьми, яким чином встановлювати контакт з складними клієнтами, бути здатними співпереживати та при необхідності відмовляти без загрози власному емоційному стану. Були розглянуті методи самоаналізу, самодопомоги та подолання стресу.

З огляду на складність теми, В. Бурова надала пораду працівникам управління переглянути свої життєві цілі і цінності, свої уявлення і ставлення до себе, до інших людей і до своєї роботи. Необхідно працювати над собою і вміти себе захищати у процесі взаємодії з іншими людьми, знаходити ресурси для активізації себе.

Працівники управління висловили Вікторії Буровій  велику вдячність за проведений тренінг та вручили Подяку «Центру практичної допомоги захисникам України AXIOS».

Всі учасники відмітили, що тренінг був корисним для них, допоміг усвідомити, як працювати так, щоб уникнути емоційного вигорання та що робити у випадках виникнення ситуації подібної до вигорання.

Довідково.

Громадська організація «Центр практичної допомоги захисникам України за ініціативи Андрія Мацоли «АКСІОС» була створена у 2016 році. 
Завдання Центру  – надання послуг з працевлаштування, перекваліфікації,  юридичної допомоги та психологічної підтримки ветеранам АТО/ООС, членам їх родин та волонтерам. За 2 роки роботи 432 захисника та члена їхніх родин були працевлаштовані, 213 осіб закінчили курси підвищення кваліфікації та перекваліфікації. Було проведено більше 100 годин навчальних програм та тренінгів було проведено з бізнес-консультування, маркетингу, PR, SMM, HR.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux