Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Дорожники району звітують про результати роботи за 2017 рік

Опубліковано 12 січня 2018 року о 15:47
фото

Станом вулично-шляхової мережі району опікується Комунальне підприємство «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва». Значну увагу у 2017 році шляховики приділяли розвитку та обслуговуванню дорожньо-транспортної інфраструктури району. Було відновлено асфальтобетоне покриття на 87 вулицях району (на площі 70630,0 м2). Це вулиці загальноміського (пр-ти: Соборності, Броварський, Гагаріна, Визволителів, Харківське шосе, б-р Перова, Дарницька пл., Дніпровська наб.), районного (пр-ти: Миру, Тичини, А. Навої, вул.: Будівельників, А. Малишка, Юності, Алма-Атинська, Генерала Жмаченка, Райдужна, Березняківська, Червоноткацька, Кибальчича та ін.) та місцевого значення (б-р Шамо, вул.: Каховська, Комбінатна, Бажова, Чудновського, Азербайджанська, Тампере, Маланюка, Бутлерова, Березнева, Регенераторна, Попудренка та ін.).

Також дорожники району здійснили поточний дрібний ремонт в обсязі 18780 м2 та середній ремонт в обсязі 51850 м2 (б-ри: Дарницький, І. Шамо, вул.: Червоноткацька, Березняківська, Броварський проспект, Дніпровська набережна).

В рамках підготовки до проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» капітально відремонтовано вулиці: Раїси Окіпної, Митрополита Андрея Шептицького, Микільсько-Слобідська, Лівобережна площа та Русанівська набережна на площі 150,0 тис. м2 із влаштування ФЕМ-ового покриття тротуарів, заміною тротуарних огороджень нового типу, облаштуванням зупинок громадського транспорту, що позитивно відобразилось на благоустрої мікрорайонів «Микільська Слобідка» та «Лівобережний масив». Також посилили міцність верхнього шару асфальтобетонного покриття на проспекті Соборності, виконавши  роботи з улаштування тонкошарового покриття «Slurry Seal».

Дбаючи про осіб з інвалідністю та інші маломобільні групи населення, дорожники району (в рамках Програми «Безбар’єрне середовище») виконали пониження бортових каменів на 27 наземних пішохідних переходах на вулицях Березняківській, Райдужній, Микільсько-Слобідській, Карбишева, Флоренції, на бул. І. Шамо та Дариницькому на пр-ті Миру.

Окрім цього, за рік, що минув, відновлено 4710 м2 асфальтобетонного покриття в 156-ти місцях аварійних ремонтів на тепломережах ПАТ «Київенерго», відремонтовано 116 оглядових колодязів та 97 зливоприймальників, виконано сезонне фарбування колесовідбійної стрічки та тротуарних огороджень на вуличній мережі району, нанесено та поновлено дорожню розмітку на вулицях району в обсязі 101 км, облаштовано підвищення пішохідних переходів зі встановленням попереджувальних та інформаційних дорожніх знаків для водіїв автотранспорту (на вулицях М. Лебедєва, 5; І. Микитенка, 7; С. Стальського, 12; перехрестя вул. Шалетт та Дарницького бульвару; перехрестя вул. Карбишева та Вільде). Силами ШЕУ та підрядними організаціями капітально відремонтовано 32 міжквартальні проїзди та прибудинкові території на площі 17,9 тис.м2.

Систематично прибираються вулиці району за допомогою спецтехніки «Скандія» та «Джонстон», а також вручну спеціальними бригадами працівників.

Постійно контролюється санітарно-технічний стан та освітлення 25-ти підземних пішохідних переходів.

За матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux