Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Комунальники очищають від піскозмету вулично-дорожню мережу, прочищають зливоприймачі та наводять лад на балансовий територіях

Опубліковано 17 лютого 2022 року о 11:50
фото

Задля забезпечення належного санітарного стану вулично-дорожньої мережі району співробітниками КП «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» проводяться роботи з механізованого та ручного прибирання доріг та вулиць від піскозмету та іншого сміття. Відмітимо, що роботи з прибирання доріг виконуються і в день, і в ночі.

Так, впродовж доби 16 лютого проводилося механізоване прибирання піскозміту вздовж бортового каменю проїзних частин Дніпровського району, а саме просп. Гагаріна, просп. Миру, вул. Будівельників, просп. Визволителів, бульв. Перова, просп. Соборності, Броварського проспекту, вул. Р. Окіпної, вул. Митрополита Андрея Шептицького, Русанівської набережної та Дніпровської набережної. Орієнтовна площа прибирання склала 212 тис. м². Для прибирання були задіяні комбіновані підмітальні машини "Scandia" та "Cobra". Орієнтовно було зібрано 60 т піскозмету.

На сьогодні заплановане прибирання за допомогою вказаних механізмів Броварського проспекту, просп. Гагаріна, просп. Миру, вул. Будівельників, просп.Визволителів, бульв. Перова, просп. Соборності, вул. Березняківської, вул. Тампере, вул. Вифлиємської, бульв. Верховної ради. Орієнтовна площа механізованого прибирання 158 тис. м².

Вцілому, сьогодні зранку до робіт залучено 36 працівників підприємства та 32 одиниці техніки.

Також автодорожники постійно проводять роботи з очистки зливоприймачів від піску та сміття. Так, сьогодні такі роботи виконано вздовж вул. Будівельників.

Спеціалісти зеленого господарства Дніпровського району прибирають підпорядковані території від випадкового сміття, підмітають пішохідні доріжки та очищують урни, вивозять минулорічне опале листя, триває робота з санітарної обрізки дерев та видалення омели. Вигрібання та вивезення опалого листя проводили в парку Радунка, парку біля о. Тельбін, бульв. Бучми, сквері по вул. Празькій, сквері «Стародарницький-1». Станом на 17 лютого було вивезено близько 35 м³ опалого листя та 5 м³ сміття.

Працівники Комунального підприємства  «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» продовжують роботи з покращення благоустрою прибудинкових територій, що перебувають на балансі підприємства. Комунальники постійно прибирають та вивозять залишки рослинності, опалого листя, відходів деревини рослинного походження та великогабаритні відходи. Також виконують роботи по догляду за зеленими насадженнями: проводять санітарну обрізку та кронування дерев, видаляють омелу та подрібнюють зрізане гілля.

Загалом сьогодні в районі наводять лад на балансових та позабалансових територіях 553 комунальника та 40 одиниць спецтехніки.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux