Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Круглий стіл» на тему: «Взаємодія патрульної поліції м. Києва з громадою Дніпровського району міста Києва»

Опубліковано 23 лютого 2018 року о 13:01
фото

У Дніпровському районі міста Києва за ініціативи Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державної адміністрації та патрульної поліції міста Києва за участю голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Онофрійчука Петра Васильовича відбувся «круглий стіл» на тему: «Взаємодія патрульної поліції м. Києва з громадою Дніпровського району міста Києва».

В засіданні взяли участь: члени та експерти Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державної адміністрації; представники патрульної поліції міста Києва: заступник командира полку патрульної поліції м. Києва Меланич Павло Володимирович, заступник командира батальону Горлач Олександр Миколайович, командир роти Корлачевський Тарас Олегович, начальник відділу по зв’язкам з громадськістю Безпальчук Сергій Іванович, а також старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю Лідія Занюк; представники профільних структурних підрозділів Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації: начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Сергійчук Сергій Анатолійович, начальник відділу контролю за благоустроєм району Романець Олександр Васильович, директор Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Ковшун Евген Миколайович; завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання і виявлення корупції Мирошніченко Віктор Якович; представники інститутів громадянського суспільства, що діють в Дніпровському районі міста Києва і опікуються охороною правопорядку: ГФ «Лівий берег» - заступник керівника Островський Юрій, ГФ «Муніципальна варта» - заступник керівника Остріков Михайло, ГФ з охорони порядку та державного кордону - керівник Березін Олександр, ГФ «Громадська варта Дніпровського району» - керівник Мотулевський Микола; мешканці мікрорайонів «Воскресенка», «Райдужний», «Березняки», що активно протистоять незаконним, з їх точки зору, забудовам.

Засідання відкрив голова Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації Анатолій Павленко, який окреслив завдання «круглого столу» та запросив всіх до плідної співпраці.

Очільник Дніпровського району міста Києва Петро Онофрійчук наголосив на необхідності і актуальності взаємодії громади з поліцією, особливо патрульної, заради більш ефективної роботи з охорони правопорядку в місті Києві, знаходити взаєморозуміння між владою, зокрема, з правоохоронними органами та територіальною громадою.

Заступник командира полку патрульної поліції міста Києва Меланич Павло Володимирович та інші представники патрульної поліції міста Києва – у своїх виступах акцентували увагу на питаннях щодо: повноваження патрульної поліції; взаємодії громадськості та патрульної поліції у разі виявлення правопорушення, а саме: розповсюдження та вживання наркотичних засобів, вживання алкогольних напоїв в громадських місцях, продажу алкоголю у невстановлених місцях, паркування автотранспорту в зелених зонах, блокування автотранспортом в’їзду та виїзду до будинків, порушень громадського спокою; процедури виклику патрульної поліції за для запобігання правопорушень; взаємодії патрульної поліції та групи швидкого реагування Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації задля запобігання правопорушень, пов'язаних з незаконними забудовами, знищенням зелених насаджень, рейдерством.

В ході «круглого столу» представники патрульної поліції м. Києва відповіли на конкретні запитання, критичні зауваження та пропозиції від громади Дніпровського району міста Києва.

В підсумковому виступі голова Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адмінстрації Анатолій Павленко наголосив на необхідності: формалізувати взаємодію громади, зокрема, Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації з патрульною поліцією м. Києва, наприклад у формі Меморандуму про співпрацю; запротоколювати хід сьогоднішнього «круглого столу», зафіксувавши в ньому проблемні запитання, критичні зауваження та пропозиції,а також відповіді на них представників патрульної поліції міста Києва.

Відповідний протокол буде направлено до патрульної поліції м. Києва для реагування. Учасники «круглого столу» підтримали пропозиції Анатолія Павленка.

Анатолій Павленко подякував керівництву патрульної полції міста Києва за надану можливість активного спілкування і висловив бажання щодо регулярних зустрічей громади і поліції з метою налагодження тісної співпраці.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux