Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Лідери проектів Громадського бюджету пропонують свої проекти для голосування

Опубліковано 23 серпня 2018 року о 09:37
фото

24 серпня, в День незалежності України, стартує голосування за подані проекти в рамках "Громадського бюджету-3", які реалізовуватимуть за рахунок міського бюджету наступного року. Голосування триватиме до 15 вересня 2018 року. На фінансування якого цьогоріч зі столичного бюджету виділено 150 мільйонів гривень.

Кияни зможуть підтримати авторські проекти на сайті https://gb.kyivcity.gov.ua/, де кожен може обрати 5 проектів і віддати за них свій голос та допомогти втілити мрію.

Лідери проектів Дніпровського району презентують свої проекти для голосування.

Проект №79 «Благоустрій території Київської міської клінічної лікарні №11 Дніпровського р-ну м. Києва» (Євгенія Майборода)

Опис: Проектом передбачається благоустрій території лікарні з облаштуванням сучасних спортивно-реабілітаційних майданчиків та зон відпочинку для пацієнтів лікарні та мешканців мікрорайону ДВРЗ.

За проект Ви можете проголосувати за посиланням: https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/79.

Проект №282 «Створення дитячого Центру медико - психологічної реабілітації» (Світлана Коломієць)

Опис: Психоемоційне навантаження на дітей в сучасному міському середовищі є досить великим, що негативно впливає на стан їхнього здоров’я. Створення Центру, який спеціалізується на проблемах дитячої патопсихології, дозволить пом’якшити агресивний вплив довколишнього середовища на дітей, позбавити їх від страху та агресії. У Центрі надаватиметься кваліфікована допомога дітям, здійснюватиметься діагностика організму, призначатиметься ефективне лікування. Крім того, комфортні умови перебування дадуть змогу швидко і позитивно впливати на психоемоційний стан дітей та ростити здорове покоління.

За проект Ви можете проголосувати за посиланням: https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/282.

Проект №127 «Сквер спорту та відпочинку» (Юрій Федоренко)

Опис: Громада мікрорайону в багаторічній боротьбі відстояла своє право на зелену зону по вул. Андрія Малишка, 9А. Наразі, власними силами, жителі відновлюють сквер. Для того, що б в сквері було дійсно комфортно відпочивати та з користю для здоров'я проводити час, необхідно облаштувати спортивний і дитячий майданчики, встановити додаткові лавки, освітлення, урни для сміття.

За проект Ви можете проголосувати за посиланням: https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/127.

Проект №781 «Чужих дітей не буває» (Сергій Азиркін)

Опис: Замінити застарілі дерев’яні вікна в спеціалізованій школі-інтернат №14 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу. Дозволить створити комфортні (температурні) умови для перебування дітей в школі.

За проект Ви можете проголосувати за посиланням: https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/781

Проект №889 Пам'ятник «Захисникам України» (Оксана Григор'єва)

Опис: Створення та встановлення пам'ятника захисникам України, які загинули в боротьбі за волю та гідність нашого народу. Мета проекту - вшанування героїв та нагадування майбутнім поколінням про незламність та героїзм української нації. Встановлення пам'ятника приурочено до святкування 50-ї річниці заснування Дніпровського району.

За проект Ви можете проголосувати за посиланням: https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/889

Нагадуємо, що голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати чесність результатів. Цього року для визначення проектів-переможців застосовуватиметься нова формула – співвідношення отриманих голосів до суми запланованого командою проекту бюджетного фінансування.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux