Майстер-клас з організації шкільного харчування провели для освітян району


Для освітян Дніпровського району провели майстер-клас з організації шкільного харчування з використанням новітнього сучасного обладнання. В позашкільному навчальному закладі «Центр технічної і художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна» м. Києва» (вул. Краківська, 20) зібрались директори закладів освіти, де у 2021 році таке обладнання буде встановлено, та керівники шкіл-супутників проєкту «МІНІ-КУХНЯ», реалізація якого розпочалася на базі спеціалізованої школи-інтернату №14.
Учасники майстер-класу повправлялися у практичному приготуванні страв зі шкільного меню, послухали рекомендації справжніх професіоналів і посмакували витворами кулінарного мистецтва.
Інформацію підготовлено відідлом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровської РДА